MaanRover - Het adres voor buitenaardse Land Rover mogelijkheden
Home Saturday 22 November 2014
Main Menu
Home
Land Rover aanbod
Projecten
Links
Service
Onderdelen:
Who's Online
MaanRoverdag 21 september

Na een zeer geslaagde MaanRoverdag vorig jaar en vele positieve reacties houden we 21 september een nieuwe MaanRoverdag. Deze dag hebben we de beschikking het zelfde terrein (5km ten noorden van Lith) waar extra uitdagingen zijn gemaakt. Het is een mooi bos perceel met leuke paadjes, die voor iedereen goed te rijden zijn. Het terrein is aangepast waardoor er meer hoogte verschil is onstaan voor diegene die dat wil. Het leuke van het terrein is vooral dat je er eenvoudige paadjes kunt beginnen maar als je wilt steeds meer uitdaging voor jou en je LandRover kunt zoeken.

Meer informatie in dit .pdf bestand

 
Welkom op onze website
 
MaanRover is een bedrijf dat zich vooral richt op het rijdend houden van alle type Land Rovers met bouwjaar 1948 t/m 1998.
 
Voor bezitters van een Serie, Defender of Classic Range Rover hebben we een grote voorraad gebruikte onderdelen.Ook al uw nieuwe onderdelen kunt u bij MaanRover bestellen.
 
De gebruikte onderdelen wisselen sterk. Het is daardoor niet mogelijk deze telkens op de site weer te geven. Van veel onderdelen zijn meerdere exemplaren leverbaar, met elk hun eigen prijs-kwaliteit verhouding. Voor een indruk van de mogelijkheden kunt u de site bekijken. Gewenst onderdeel niet gevonden? Waarschijnlijk is het er wel. Stuur een mail met de door u gewenste onderdelen.
 
Voor goed advies en montage staan we u graag te woord!
 
MaanRover is gevestigd in Lith.
Het Wargaren 42, 5397GN Lith
0412-483355
 
Image
 

 
Bezoek altijd op afspraak omdat ik erg onregelmatig aanwezig ben. Bijvoorkeur op zaterdagochtend. 
MaanRover is bereikbaar via mail op: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken  of telefonisch op: 0412-483355 / 06-22660189 (mobiel bereik niet altijd goed op locatie). 

Bereikbaar:
Maandag t/m donderdag van 9.00-17.00
Dinsdagavond van 20.00-22.00
Vrijdag alleen beperkt via telefoon
Zaterdag van 9.30-12.30


Foto's bij getoonde onderdelen kunnen als voorbeeld dienen

MaanRover is niet aansprakelijk voor enige directe dan wel indirecte schade, ontstaan door het gebruik van deze site of informatie daarvan, alsmede van websites waarnaar wordt verwezen. Aan de inhoud van deze site kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.
 
Nieuws en Tips:
Kijk op onze aanbod pagina voor ons uitgebreide aanbod Land Rovers en Range Rovers. Nu meer Series 3 88 en Range Rover Classic!
 

In verband met overname van een volledig magazijn Land Rover onderdelen beschikken we nu over een uitgebreid aanbod voor alle type Land Rovers. Zelfs al moeilijk verkrijgbare onderdelen hebben we voor u! Bekijk de uitgebreide lijst.

 
shopl.jpg
 
© 2014 MaanRover - Het adres voor buitenaardse Land Rover mogelijkheden